Onze Visie

 

 

 

 

Compact ontwerpen met eenvoudige bouwvolumes zorgt voor heldere structuren, waarin de strategische schakeling van functies en ruimtes de beleving van haar gebruikers verrijkt.   Architectuur die inspeelt op de aard van de plek, en zodoende de fundering legt voor haar eigen unieke identiteit in context tot haar functionele gebruik.

StudioLap

wat wij voor U doen!

Volg ons via:

Maatwerk in de brede zin van het woord.

Of het nu gaat om een vrijstaande villa, een prachtig gerestaureerd historisch pand of een complexe interieur opdracht, elke uitdaging zien wij als een unieke kans om een karaktervol slim en functioneel ontwerp te ontwikkelen in context tot haar gebruikers.

Architectuur is de sleutel, maar de voltooiing van een project volgens planning en binnen haar budget zijn voor ons net zo belangrijke componenten. 
Naast het laten ontwerpen en bouwen van een nieuwe villa, ontwerpen wij ook zeer graag uw nieuwe woning, renoveren wij ook (historische) woningen en gebouwen, transformeren wij bedrijfsgebouwen (showrooms etc.) naar hedendaagse zakelijke functionele architectuur, en denken wij graag mee bij het (her) ontwerpen van uw interieur.

gedane projecten
0 +
tevreden klanten
0 +
We must take control of the physical dimensions of our work.

We must learn how to speculate and control the matter of our consideration.

We must encourage an architecture that does not look like built drawings.

Material, volume and light must occupy the very centre of our craft.

 
 
Reglit (400 x 400)
Padoek
Mangaan (400 x 400)

Elke opdrachtgever en locatie is bijzonder!
Licht Vorm en Materiaal zijn samen met het programma van eisen, alsook de Ruimtelijke randvoorwaarden de reisgezellen voor een fantastische reis door het ontwerpproces.
Kritisch observeren, scherp analyseren en helder formuleren zijn samen, met het bovenstaande, de ingrediënten om tot een krachtige en evenwichtige fundering voor het ontwerp te kunnen dienen.